Tillbehör Micore 550 Classic


Dynsats 550cc
Dynsats 550cc
Eftersom akterdynsatsen är standardutrustning vid köp av 500cc och 550cc av årsmodell 2012 och framåt är det många som väljer till denna dynsats för att få dynor till hela båten. Dynsats för består av fyra dynor; sittdyna till bänken framför pulpeten samt tre dynor till sittbänkarna i fören. Dynorna är välsydda och riktigt snygga och gör färden bahaglig för alla ombord. Materialet är vattenavvisande och behagligt att sitta på och trots sin svarta färg blir dessa aldrig för varma. Dynorna är svarta, har röda detaljer samt röd dekorsöm och fästes i båten med tryckknappar.
3.900 kr.
Teaklaminatdäck
Teaklaminatdäck
En nyhet är att vi har tagit fram ett teaklaminatdäck som avsevärt förhöjer den marina känslan i din båt. Laminatet är så gott som underhållsfritt, definitivt snyggt och dessutom behagligt att gå på. Klicka på bilderna här till höger för att få upp större bilder, så ser ni varför vi gillar det här laminatet skarpt.
10.900 kr.
Runt bord med drickhållare
Runt bord med drickhållare
Praktiskt bord med 2st drickhållare som kan monteras i fören i alla våra båtmodeller. Bordet kan lätt plockas ned och förvaras i något av stuvutrymmena. Bordsskiva i glasfiberarmerad plast och bordstativ i aluminium förgyller vilken båttur som helst!
2.400 kr.
Akterkapell Micore 550cc
Akterkapell Micore 550cc
Ett kvalitetskapell sytt av lokalt företag; Vänerkapell. Ett akterkapell till din båt kan vara behagligt vid sämre väderlek. Den lilla akterhytten skyddar bra samtidigt som det finns gott om siktrutor åt alla håll. Levereras i mörgrått snyggt vattenavvisande material, skyddsöverdrag ingår.
13.900 kr.
Bimini Top
Bimini Top
Vi har haft många förfrågningar om bimini top och har nu tagit fram ett sådant praktiskt och snyggt solskydd att pryda din båt med. När biminin inte används fälls den lätt ihop till en "targabåge" där ett svart överdrag sätts över biminins tyg för att skydda detta.
9.900 kr.
Vattenskidbåge 550cc
Vattenskidbåge 550cc
Vattenskidbågen passar alla Micore 550cc av årsmodell 2013 och är ett suveränt tillbehör för den som vill nyttja sin båt för vattensport. Bågen är syrafast och fastsättningen av en vattenskidlina hamnar enkelt centrerat och i såpass höjd att intrassling i motorn elimineras betydligt. (Har du en 550 av årsmodell tidigare än 2013 och vill komplettera med en vattenskidbåge, är det bågen presenterad under tillbehör för Micore 500 som passar din båt)
2.600 kr.
Båtupptagningsvagn, Thule ST8518
Båtupptagningsvagn, Thule ST8518
Båtupptagningsvagn med varmförzinkat chassi, multijusterbart vinschtorn samt flyttbara/höj och sänkbara sidorullar. Lastvikt 850kg och båtlängd ca 5,5m. Båtupptagningsvagnen är utan broms och fjädring och klassas som efterfordon och får framföras i 30 km/tim (ej på motorväg eller motortrafikled), LGF-skylt krävs. För mer info: Trailers

För stödhjul tillkommer 765 kr (monterat fram)
10.500 kr.
Båttrailer utan broms, Thule 7516U
Båttrailer utan broms, Thule 7516U
En obromsad båttrailer för lättare båtar. Har multijusterbart vinschtorn, smidig och utdragsbar ljusramp med engreppsfunktion samt flyttbar hjulaxel som ger möjlighet till optimalt kultryck. Hastighetsreglerna tillåter 80 km/h med obromsad släpvagn med en totalvikt upp till bilens halva tjänstevikt, dock högst 750 kg. Läs i bilens registreringsbevis hur tungt obromsat släp bilen får dra. Detta släp lastar 540kg och kan därför passa din Micore 500 om inte motorn är för tung. För mer info: Trailers.
15.000 kr.
Båttrailer med broms, Thule 10018B
Båttrailer med broms, Thule 10018B
En säker och stabil bromsad trailer för fritidsbåt upp till 730kg och längd ca 5,5m. Passar utmärkt för båtupptagning, sjösättning och längre transporter. Har V-drag, justerbar hjulaxel och en smidig utdragbar ljusramp med engreppsfunktion. För mer info: Trailers
29.390 kr.
Kartplotter Garmin GPSmap 721xs inkl, ekolodsgivare.
Kartplotter Garmin GPSmap 721xs inkl, ekolodsgivare.
Kartplotter med 7" pekskärm försedd med radaringång och NMEA 2000-kompatibel för anslutning av olika tillbehör. Komplettera med Garmins sjökort BlueChart g2 Vision och du har marknadens bästa och mest avancerade sjökortsteknologi till hands vid varje båttur. Bäst i Test vinnare i både Båtnytt, Vi Båtägare och Praktiskt Båtägande! För mer info om produkten besök Garmins hemsida
Priset på 720s är exklusive akterspegelsgivare som kostar 595 kr.
13.500 kr.
Garmin sjökort BlueChart G2 Vision Small
Garmin sjökort BlueChart G2 Vision Small
Sjökort för Garmins kartplottrar GPSmap 720/720S. G2 Vision Small har autoguidance (föreslår en rutt), 3D perspektiv samt flygfotografier. För mer info om sjökort klicka på följande länk:Garmins hemsida
1.995 kr.